LISTEN har relevans for dig, der sætter pris på kvalitet frem for kvantitet.

Vi kalder det sourcing, research & rekruttering – kært barn har mange navne. Det drejer sig om direkte kontakt til potentielle kandidater, og det bliver anvendt som aldrig før, både af in-house researchere og eksterne leverandører. Talenterne bliver bombarderet med henvendelser og modtager ofte mange tilbud. Kun de dygtigste researchere formår at komme gennem nåleøjet og skabe dialog.

Nøgleordet er kvalitet. Vi tager opgaven seriøst og er velforberedte, før vi henvender os. Vi bruger tid på at blive virksomhedens forlængede arm via grundig briefing.
Succes er at få skabt reel dialog med de bedst kvalificerede kandidatemner og bringe dem til “forhandlingsbordet”, uden garanti for at de får jobbet. Så er det op til jer at vælge og overbevise talenterne om, at jeres virksomhed er den rette for dem.

Fordelen ved at få en shortlist fra os er således først og fremmest  kvalificerede & interesserede kandidater, men også sparet tid og sparede ressourcer, når man selv ønsker at foretage rekrutteringsprocessen. Bl.a. kan følgende være gode argumenter for at rekvirere en shortliste:

Få dialog med de populære talenter

Det kan være svært selv at blive “hørt” af de ombejlede kandidater. Som underleverandør har vi erfaringen, og kan med grundig fokus komme gennem nåleøjet. 

Pligtsamtaler undgås

Alle kan finde kandidater på LinkedIn, men det er tidskrævende og forpligtende at kontakte potentielle kandidater den vej. Som underleverandør kan vi sikre, at I ikke uforvarende forpligter jer til at bruge tid på kandidater, I alligevel ikke finder relevante.

Kombiner egen annoncering

Den effektfulde kombination! Suppeler egen annoncering med direkte search mod feltet af kvalificerede kandidater, der ikke læser stillingsannoncer.

Diskretion

I ønsker at finde kandidater til en ledig stilling, som I ikke ønsker at offentligheden har kendskab til.

Mindre administration

I ønsker at minimere jeres administration og undgå kontakt med irrelevante ansøgere , samt telefonopkald fra potentielle kandidater. I ønsker at få en dialog med så få, men relevante kandidater som muligt, som I derefter kan fokusere på.

Vi er eksperter i research rekruttering
Sourcing – Research. Gode kandidater er guld