Hos List Company elsker vi at være i dialog med folk – det er det, der er afgørende for, at vi beskæftiger os med sourcing og research. Men afgørende for vores kunder er, at vi også er dygtige til at levere kvalitet. Dvs. at vi taler med de rigtige og får de relevante informationer, der skal til for at få de rette kandidater på banen.

Vi trives med at komme i mål både for vores kunder og de talentfulde folk, vi finder over hele landet. Vi mener, at aktiv lytning, intelligente spørgsmål, vidensdeling og høj faglighed fører til den gode løsning for alle parter.

Vores mission er at gøre kunder og kandidater glade. Vi interesserer os for mål og match, og er som sådan dedikerede til at hjælpe vores kunder med at opfylde dem.

Eksperter i Kandidat Research

List Company er et brand med speciale i sourcing & research. Vi har beskæftiget os med research i mange år i virksomheder inden for search & selection branchen, men har besluttet, at research skulle have særlig fokus gennem et dedikeret koncept rettet mod virksomheder, der selv foretager rekrutteringer.  Vi arbejder kun med erfarne researchere, der tidligere selv har siddet i forretningen og kender til organisationers opbygning, arbejdsprocesser og stillingstyper.

Vi har igennem årerne udviklet og drevet professionel research til servicering af egne headhuntere og rekrutteringskonsulenter. Vi har således talt med mange potentielle kandidater inden for stort set alle brancher og med meget forskellige profiler – lige fra den fagorienterede ingeniør til den udadvendte salgsdirektør. Det har givet en stor erfaring i at sætte sig ind i mange fag- og funktionsområder og naturligvis en stor viden omkring forskellige stillinger, og de krav der stilles til dem.

Det er med denne baggrund, at vi kan tilbyde Listen – en shortlist med kandidater til virksomheders rekrutteringsproces.